Çocuğun Sağlıklı Gelişimi İçin Kitap Okumak

06.12.2015 22:26
Kitaplar yiyecek gibi şunlardır: ne sindirmek için gelişimini etkiler! Kendileri için iyi bir edebiyat söz değil, onların okul öncesi için iyi kitaplar, gençler için iyi kitaplar, gençlik;: Birçok anne ilgili iyi bütün aile için kitaplar için sürekli arama bulunmaktadır İyi ahlakını tehlikeye ve ilginç ve daha fazla okumayı teşvik yok iyi kitaplar. Ben "Hans Brinker" (Mary Mapes Dodge) geçiyor bütün tembel kış öğleden sonra uzak whiling çocuk gibi hatırlıyorum, "Işığın Yıldızı" (Patricia John) ve diğer klasik iyi kitaplar, başka bir zaman ve yerde naklediliyor! Geri düşünme, ben geri yüzen gelmek benim çocukluk çağında bu kitapları okurken duygular, duygu, ve diğer bazı izlenimlerimi deneyimli fark; sevinç Hans 'babası, uzun bir hastalıktan kızkardeşi Hamid'in kurtarma gerilim "uyanır" ve dağların üzerinden kaçış zaman. İyi, sağlıklı kitaplar önemli neden kitap okuma bu çok "sindirim" etkisi: Bir çocuk okur (ya da ne herhangi birimiz bu konuda okur) bir izlenim bırakmak ne.
  
Çocuğunuzun kitap okuma olduğunda, belirli bir ölçüde o yazarın iletmek istediği her türlü mesajı insafına olduğunu. Birçok kitap bugün bize istiyorum "Yalan ya da sahtekârlık, vb kötü dil, saygısızlık, ahlaksız davranış ok. Herkes bunu yapıyor. Bu normal." Basılı kelime veya diğer medya aracılığıyla bu toplumun üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olduğunu ve biz dikkatli değilseniz de olumsuz bizi ve çocukları etkileyecek.
  
Bugün birçok kitap bulmak zor bizim çocukluk hatırlıyorum iyi kitap belirli bir kalite vardır değil iyi kitaplar mevcut değildir, ama onlar için aramanıza gerek var! Eğer baskısı tükenmiş olduğunu düşündüm iyi bir eski sevdiğiniz klasik bulmak, ya da o eski klasikleri tüm iyi noktaları ile yeni bir kitap keşfetmek zaman birçok kişi için, uzun kayıp arkadaş bulmak gibi: "ile koyamazsınız saldırgan bir dil ya da ahlaken sakıncalı davranışları zararlı ve tamamen gereksiz ek olmadan "sürükleyici okuma ve sağlıklı, gerçekçi bir hikaye, aşağı.
  
Bizim deneyim, iyi kitaplar için bizim sürekli arama biz biz biz gözden kitapların% 50'den fazlasını reddetmek bulabilirsiniz. Birçok ebeveyn aynı söylediler. İyi kitaplar bulmak endişe anne ön eleme özellikle eğer kendi evine gelen kitaplar, tam zamanlı bir görev olabilir.
  
Ama iyi haber hala iyi kitaplar mevcut olmasıdır! , Sağlıklı bir şekilde zihnini yem karakteri bina, tarih canlı hale dünyayı açılması Kitaplar; senin okul öncesi tekrar tekrar duymak istiyorum, ve onlar dinlerken, aynı zamanda öğrenme ve sağlıklı bir şekilde büyüyor bilerek, onlara okuma keyfine varacaksınız kitaplar; karakter oluşturma değerleri uzakta yontma edilmemesi onlara aşılamak için çalıştık bilerek çocuğunuzun öğleden sonra kanepede bir kitap ile snuggled ise rahat hissetmek için izin iyi kitaplar; aktif donatmak kitaplar, bu "eski moda değerlerin" baltalamaya çalışıyor bir toplumu karşı karşıya. Aramasını kadar devam edelim; buna değer ve vazgeçmenin maliyeti çok büyük!